Conceptingrond concepting

Het overkomt je soms gewoon: Je hebt een gouden idee. Maar hoe zet je het neer, hoe pak je het in, hoe trek je klanten. Laat ons eens meedenken om samen te werken aan een snelle realisatie. Wij kennen nagenoeg alle branches, zijn zeer breed inzetbaar en denken vooral niet rechtlijnig.

Een goed concept bestaat uit realistische elementen, een dosis creativiteit en vindingrijkheid. Wij zijn er klaar voor.

Design

rond design
Een goede website staat of valt met het ontwerp, los van de te gebruiken software. Het ontwerp moet passen bij de huisstijl, functioneel zijn en vooral op alle apparaten prettig in het gebruik.

Wij ontwerpen responsive websites die er sprankelend uitzien, logisch ingericht zijn en praktisch in het gebruik.

 

Contentbeheerrond content diensten

Websites vullen hoort bij de oplevering. Al onze websites en webshops zijn door client zelf te voorzien van content. Een nieuw hoofdstuk, menu-items, teksten en fotomateriaal zijn in een handomdraai gemaakt.

Soms is het prettig om dit werk uit te besteden. Op basis van een vooraf afgesproken tarief onderhouden wij de inhoud en presentatie, een hele zorg minder.

 

Vindbaarheid

rond compas diensten
Een mooie website is belangrijk, maar de vindbaarheid ervan heeft de prioriteit.

Door een website op de juiste manier te bouwen zijn extra maatregelen meestal niet nodig. Onze website stijgen van nature in rang van Google en andere zoekmachines. Wel is het handig om een trefwoordenonderzoek te laten doen. Hiermee verkrijgt u inzicht in welke woorden in een website gebruikt moeten worden om vindbaar te zijn voor de doelgroep.

Hostingrond laptop diensten

Wij bieden diverse hostingpakketen aan, waarmee websites goedkoop, stabiel en veilig functioneren.

SQL-servers en emailaccounts zijn eenvoudig zelf aan te maken. Mocht u bijzondere wensen hebben dan worden wij nieuwsgierig.

Voor de actuele tarieven kunt u simpel contact met ons opnemen.

 Al onze nieuwe websites zijn responsive

image.axd

Dit houdt simpelweg in dat het ontwerp en de indeling zich automatisch aanpassen aan de grootte van het gebruikte apparaat. Aangezien tot wel 70% van de websitebezoeken inmiddels plaatsvindt via een tablet of smartphone, is dit noodzakelijk. Op een smartphone is een normale website nu eenmaal niet prettig te lezen en te bedienen, dus zorgen wij voor grotere buttons, een duidelijk menu en aangepaste weergave van tekst en fotomateriaal.